Uncategorized @sq

October 29, 2020
ceremony2

Ceremonia e ndarjes së çmimeve #GreenBerati

Konkursi u zhvillua në kuadër të projektit të Menaxhimit të Integruar të Mbetjeve në qarkun Berat financuar nga Sekretariati i Shtetit Zviceran për Çështjet Ekonomike SECO
Janar 29, 2020

Konsultim publik për VSM e Planit Rajonal të Menaxhimit të Mbetjeve të Qarkut Berat

Këshilli i Qarkut Berat organizon konsultime me publikun dhe grupet e interesit për Raportin Paraprak të Vlerësimit Strategjik Mjedisor (VSM)