Konferenca 'Sfida Kombëtare–Zgjidhje Vendore' Menaxhimi i Integruar i Mbetjeve në Qarkun BeratFaleminderit të gjithë pjesëmarrësve që ndanë përfundime të frytshme dhe diskutime dinamike!

parallax background

Përmirësojmë
menaxhimin e mbetjeve

Aktivitete

May 4, 2022

Competence Team Meeting and Workshop for Solid Waste Management Project in Berat Region

On 28th April 2022 was held competence team meeting for the 'Solid Waste Management in Berat Region' project. During the meeting the main points of the discussion were: the process of evaluating the progress of Local Plans, the preparation of residents for Regional waste management, costs as well as the way of management and operation of the landfill site. The Bridging phase of the project aims to facilitate the process of implementing local measures.
April 26, 2022

Conference ‘Earth Day’ organized by Polis University

Recycle group of the high school 'B.D.Karbunare' along with ISWM team at the Conference 'Earth Day' organized by Polis University.
April 4, 2022

Marshojmë sëbashku për ti rikujtuar komunitetit se duhet të ‘Mendojnë Gjelbër’

Marshojmë sëbashku për ti rikujtuar komunitetit se duhet të ‘Mendojnë Gjelbër’